Astrology · Taurus

Rad s Bikom – O ljubavi i ljepoti

Znak Bika je jedan od naših vodiča na putu otkrivanja tajni ljubavi i ljepote. Povezuje ga se s tvrdoglavošću i dosadom. Pa što to tvrdoglavi dosadni Bik ima za reći o ljubavi?

line__1

Ja spajam duh i tijelo, činim da ono što je začeto u duhovnom svijetu nastane i u materijalnom svijetu. Ljubav koju osjetim želim učiniti konkretnom i trajnom. I uživam u svakom trenutku posjedujući ono što sam stvorio.

Prvi sam zemljani znak, pa poznajem ritmove prirode, shvaćam kako se sve odvija u ciklusima života i smrti. Ako me previše zaslijepi ljepota života i rasta, moj prijatelj Škorpion me povuče za ruku i podsjeti na ljepote raspadanja i smrti. Onda zajedno gledamo kako opada jesenje lišće, kako se priroda veličanstveno priprema umrijeti, i na zimu, umiremo zajedno.

Škorpion i ja, ruku pod ruku, proživljavamo zajedno ono što vi zovete usponima i padovima. Ja znam da je to ljepota prirode, ljepota ovoga svijeta. Znam da postoji rađanje, rast, raspadanje i smrt. I mogu uživati u svemu tome.

Ja nisam dosadan, meni samo ne trebaju uzbuđenja da bih volio. Ja prirodno volim. Sve ono što uzimate zdravo za gotovo, moj je izraz ljubavi. Volim vas kad ste uspješni, volim vas kad ste neuspješni. Volim vas kad ste sretni, volim vas kad ste tužni. Volim vas kad ste živčani, nervozni, uplašeni, kad se precjenjujete, kad se podcjenjujete.

Kakvi god da jeste, moji ste.

Kad ste sami sebi dosadni, ja vas volim.

Uvijek s vama,

Vaš dosadni, tvrdoglavi, inertni Bik

line__1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s