Tarot

Kratko i slatko otvaranje – Što da, što ne?

Duboko udahnite, opustite tijelo, opustite um, odmorite srce, utonite u Ljubav.

Duboko udahnite, pročistite um i naštimajte se na Škopionsku frekvenciju:

“Pogledat ću u svoju tamu kroz oči bezuvjetne ljubavi prema sebi.”

Kada osjetite da vam je srce moćno i da vas štiti od vlastitih osuđivanja, kritika i strahova, uzmite svoj špil tarot karata.

Prizovite u svoj sveti prostor sliku te situacije koja vam uzrokuje nelagodu. Otvorite se sebi, budite svoja osoba od povjerenja koja će vam dati novu perspektivu.

Promiješajte na svoj način, izvucite na svoj način, po jednu kartu za svaku od 4 pozicija, ili po tri karte za svaku od pozicija. Osjetite što vam više paše.

 

sto_da_sto_ne.fw

1. Situacija, o ovome se radi

Karta ili karte koje ste izvukli za ovu poziciju opisuju situaciju u kojoj se nalazite.

Ovdje možete dobiti dodatne informacije o tome što se događa, uvidjeti da krivo percipirate situaciju ili da ste potpuno u pravu i u skladu sa svojim unutarnjim glasom.

2. Ovo ne!

Preporuča se izbjegavati ovakvo djelovanje u danoj situaciji. To su obično neki od naših tipičnih obrazaca ponašanja, toliko prirodni da ne propitujemo njihovu učinkovitost. A u ovom konkretnom slučaju – ne pomažu. Točnije, odmažu, drže nas u začaranom krugu iz kojeg ne možemo izaći i sad otvaramo tarot karte da bi se izvukli iz sranja.

3. Ovo da!

Priča koju ćete iščitati iz ovih karata opisuje način djelovanja koji vam donosi novi zamah i usmjerava vas tamo gdje vaša duša želi ići. Može biti neka od vaših snaga na koju ste zaboravili, ili neki potpuno novi pristup kojem je došlo vrijeme da ga isprobate.

4. Svrha

Svaka nelagodna situacija je učenje, i pomaže kada znamo koje to umijeće življenja razvijamo. Koliko god da bismo htjeli da muke nestanu, one su tu da nas uče, da nas oblikuju, da nas oslobode. Eto, ovim kartama je prikazana svrha, ovo je iskustvo koje si je vaša duša zacrtala u planu i programu svog širenja.

line__1

“Laike ne žive prema pravilima ili idejama. Požele li mijenjati svoj svijet ne donose nove zakone i ne smišljaju nove teorije. Umjesto toga radije promijene način gledanja na problem. Mijenjajući svoju percepciju oni poteškoću oblikuju u priliku.”

Alberto Villoldo, “Četiri uvida”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s