Tarot · The Mystery

Čemu služi tarot?

The tarot is a pictorial representation of the Forces of Nature as conceived by the Ancients according to a conventional symbolism. “

Aleister Crowley

line1-transparent.fw

Istraživanje prirodnih zakonitosti

Kroz proučavanje Tarota mi pokušavamo odgonetnuti zakonitosti pojavnog svijeta koristeći se jezikom simbola. Na taj način se otvaramo dotoku novih znanja o sebi i svijetu oko nas – tko smo, zašto smo ovdje došli i koja su pravila igre.

Dobivanje uvida

Proučavanjem tarota sve više shvaćamo strukturu stvarnosti, pa i sve rijeđe postavljamo pitanja. No za one trenutke inicijacije u novo iskustvo, kada smo previše smušeni da bismo bili intuitivni, karte su pomoćni alat koji fokusira našu svjesnost, pomaže nam prebaciti se u intutivni tok svijesti i komunicirati sa našim prirodnim Sebstvom. Lažni Ego je prepreka u komunikacijskom kanalu kojeg kroz Tarot otvaranja isto tako dobro upoznajemo.

Iscijeljenje

Kada se povežemo s kartama na nivou Vode i Vatre, one postaju portali preko koji se povezujemo sa silama prirode. Pomažu nam da se otvorimo za iscijeljenje. Otpuštamo zaostalu energiju rane u Svjetlost, i uzimamo od Prirode ono što nam je potrebno za Upotpunjenje.

line1-transparent.fw

 

One thought on “Čemu služi tarot?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s