Tarot

Rad s Devetkom pehara – Tko je spreman za primanje ljubavi?

Dvojka pehara otvara obećanje Asa. Moje srce se spaja sa tuđim, slatki je taj okus romantične ljubavi. Ljubavi prijatelja, roditelja, braće i sestara, suradnika, slučajnih prolaznika. Dvojku pehara možemo doživjeti u različitim okolnostima. Ako smo otvorenog nevinog srca Lude, Dvojka pehara je naše jutro, naše podne, naša večer. Ljubav nas krijepi, ljubav nas uzdiže, otvara nam oči za nove svjetove, i počinjemo čeznuti za još, još, još…

U Trojci unosimo dodatni impuls energije, stvaramo vrtlog veselja, radosti i nježnih osjećaja prema svijetu oko sebe. Taj vrtlog nas u Šestici zaokruži u osobu punu ljubavi, koja sjaji i daje. Ideal ljubavi je postignut – nakon što smo primili taj božanski dar, konačno možemo vratiti istom mjerom. Voljeti! Bezgranično voljeti, davati ljubav!

No voda… Voli davati. Ali se voli i predavati… Prepuštati… Da joj ugasimo žeđ, moramo joj dopustiti da se opusti, da nestane, barem prividno, da žubori u pozadini i da – primi Ljubav.

Devetka, slatka Devetka

Ona koja se otvara nevidljivom. Ona koja si dopušta Vjeru. Vjeru u život, vjeru u ljude, vjeru u Ljubav. Devetka je spremna da primi. Tiho čeka… Desetku. Ostvarenje Ljubavi.

line1-transparent.fw

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s