Tarot

Tokom svibnja u ponudi – Mjesečevo otvaranje i Healing of the Heart otvaranje

line-transparent.fw

Tokom svibnja vam nudim dva otvaranja za podršku na vašem duhovnom putu. Mjesečevo otvaranje daje uvid u naše emotivne potrebe, a Healing of the Heart otvaranje nam daje uvid kako da se vratimo u balans i povežemo sa svojim prirodnim bićem.

line1-transparent.fw

Mjesečevo otvaranje

Svatko od nas ima potrebu da primi nešto izvana, ali i da podijeli nešto od sebe sa svijetom. Mjesečeva energija je energija receptivnosti, predstavlja našu polupropusnu membranu kroz koju primamo ono izvana, i ono odabrano iz naše nutrine šaljemo van.

Taj je proces automatski, nesvjestan i pogledom u naš mehanizam vodene komunikacije sa svijetom možemo razjasniti i osvjetliti neke odnose, događaje i vlastite postupke, razumijeti sebe i priču koju odigravamo.

Kada dobijemo uvid u priču koju živimo, možemo odlučiti zaroniti još dublje u nju, živjeti ju svjesnije, potpunije, punim plućima udisati nove spoznaje, proživljavati nova iskustva u onome što nam se činilo kao poznato i staro. Ili možemo proživjeti do kraja igru koju smo započeli, zavezati konce, upotpuniti doživljaj razumijevanjem proživljenog, okrenuti leđa starome i krenuti dalje.

U Mjesečevom otvaranju gledamo slijedeće:

  • Koje je stanje moje Mjesečeve energije, kako komuniciram sa svijetom putem svojeg elementa Vode – emotivnim tijelom, vlastitom energijom, bez riječi, kako nesvjesno primam i odašiljem signale u okolinu?
  • Koje su moje emotivne potrebe, što mi je potrebno da primim?
  • Koji su darovi koje trebam dati da bih se osjećala ispunjenom?

Pitanja možete postaviti:

  • vezano uz jednu osobu – što u tom konkretnom odnosu želite primiti i dati
  • vezano uz jednu situaciju koja vas muči

Healing of the Heart otvaranje

Ono što nazivamo napretkom civilizacije udaljilo nas je prirode, i odvojilo od njenih fontana mladosti – vjetra, vode, sunčeve svjetlosti, drveća, mjesečine… Fokusiramo se na probleme ljudske psihologije, zaboravljamo da smo prirodna bića, da prirodne sile djeluju kroz nas i da uvijek iscijeljenje možemo zatražiti od elemenata – Vatre, Vode, Zraka, Zemlje.

Healing of the Heart otvaranje je podrška u iscjeljenju i upotpunjenju jednog životnog iskustva. U pomoć zovemo elemente Vatre, Vode, Zraka i Zemlje da pročiste i obnove naše Srce, da bi ono moglo kreirati svjetove Ljubavi i Harmonije.

  • Zemlja – Što Srce treba znati o materijalnom svijetu, prirodnim zakonima, ljudskom iskustvu da bi se osjećalo sigurno i slobodno?
  • Zrak – Kako Srce želi gledati na svijet, koja je percepcija potrebna da bi se Srce iscjelilo?
  • Voda – Koje iskustvo je Srcu potrebno da proživi da bi se iscjelilo?
  • Vatra – Koju namjeru trebamo postaviti da bi se Srce iscijelilo? Koja je to namjera koja nas čini živima, zbog koje Srce kuca jače?

Kako se najaviti

Pošaljite mail na spirit.of.tara.healing@gmail.com sa naslovom “Mjesečevo otvaranje” ili “Healing of the Heart otvaranje”, ovisno koje ste otvaranje odabrali. U mailu napišite:

“Bok!

Ovo je moja priča:

….”

Opišite ono što vas muči. Ne u puno riječi, ne u malo riječi, već točno onoliko koliko vam je potrebno.

U prvom mailu ću vam odgovoriti kada možete očekivati svoje otvaranje, a zatim ćete dobiti svoje otvaranje mailom u pisanom obliku, u obliku video snimke, ili kombinirano.

Nakon što dobijete svoje otvaranje, uplatite donaciju na žiro-račun Centra A’Mariyah, po volji ili 150kn. Podatke za uplatu ćete dobiti putem maila.

line1-transparent.fw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s