Ezoterijska škola

Da bismo vratili moć u svoje ruke, da bismo se prisjetili da svo znanje leži u nama, da nađemo načina kako da sami to znanje počnemo izvlačiti na površinu, da bismo naučili učiti na novi način. Ili da bismo se prisjetili što to zapravo znači učiti. Zato postoje ezoterijske škole.

Spirit of Tara

 

Škola Tarota

U školi tarota postepeno upoznajemo svaku tarot kartu i na taj način učimo jedan novi jezik. Vibracijski, frekvencijski, energetski, geometrijski, matematički, simbolički… Svatko za sebe nalazi korelaciju između pojedine tarot karte i onoga što zna o svijetu.

NOVA TAROT GRUPA POČINJE S RADOM U 11. MJESECU,

PRIJAVE NA

spirit.of.tara.healing@gmail.com

Ezoterijska znanja – pogled unutra

Spirit of TaraTarot okupljanja

Tarot okupljanja su nastavak škole tarota – nakon što svoj osobni jezik prevedemo na jezik tarota, možemo ga početi koristiti kao alat za iscjeljenje i samospoznaju. Na tarot okupljanjima zajedno proučavamo i istražujemo dalje, tražimo savjet, pomoć ili iscjeljenje.

Spirit of Tara

Plesni satovi

Da ne bismo zaglavili u svijetu između svjetova, uzemljenje duhovne energije tražimo kroz ples. Na plesnim satovima učimo orijentalni ples i plešemo slobodno. Usvojeno ezoterijsko znanje kroz praksu pretvaramo u mudrost.

So, how do you love?

Bring a piece of your universe into this one…

Conversations with Mother Earth

Spirit of Tara

Plesno-zvučna putovanja

Rituali za širenje svjesnosti ili iscjeljenje kroz ples, zvuk i pokret. Stvoreni za onaj trenutak kada želimo zakoračiti stepenicu više, krenuti korak dalje. Ono što ih čini moćnim je naša namjera da ih učinimo moćnim.

Plesno-zvučna putovanja

Spirit of Tara

Individualni satovi

U proročištu dobivate pomoć pri nalaženju odgovora, u liječilištu dobivate podršku za iscijeljenje. Možemo zajedno pogledati natalnu kartu, tražiti uvid uz pomoć tarota, napraviti poseban ritual za iscjeljenje.

Za dogovor za individualni sat javite se na spirit.of.tara.healing@gmail.com

Zašto želimo znati kakva nas budućnost čeka?

Koja je svrha intuitivnih savjetnika i iscjelitelja?

Spirit of Tara

Članovi ezoterijske škole plaćaju mjesečnu članarinu Centra “A’Mariyah”

Članarina: 300kn ili po dogovoru

20170912_182430-1