Plesno-zvučna putovanja

line-transparent.fw

Na plesno-zvučnim putovanjima kombiniramo ples, puštanje glasa, bubnjanje, šuškanje, meditaciju, zvuk. Svako putovanje ima svoju specifičnu temu, i svako služi za buđenje naših intuitivnih potencijala.

line1-transparent.fw

Tribal Gathering

Plesno-zvučno putovanje Tribal Gathering je putovanje za iscijeljenje. Duše koje se okupe na istom mjestu su privučene zajedničkim energetskim potpisom, tako da iscijeljujemo istu ranu, vraćamo istu moć. Energija grupe daje snagu našoj namjeri.

Na početku radionice kroz grupno tarot otvaranje dobivamo poruku koja je naša namjera, što naše duše žele iscijeliti, koji dio sebe žele vratiti natrag. Plešemo, bubnjamo, pjevamo, igramo se – sve ovisi o uputama koje smo dobile na početku sata.

line1-transparent.fw

Povezivanje sa Zvijezdama

Neke duše imaju sjećanje na drugačije svjetove, sjećanje na drugi dom. Na ovom putovanju se povezujemo s aspektima sebe koji postoje u drugim Zvjezdanim sistemima, i, ako je potrebno, vraćamo svoje talente, moći i znanja iz drugih dimenzija.

1. Čišćenje zvukom zdjela
2. Puštanje glasa
3. Ples za dizanje do svojeg Zvjezdanog sistema i povratak natrag
4. Uzemljivanje
5. Opuštanje

line1-transparent.fw

Intuitivno vodstvo

Na ovom putovanju se povezujemo sa svojim unutranjim glasom. Ispitujemo tri načina buđenja intuicije – glas, ples/pokret, zvuk, i učimo se prepuštanju – dozvoljavamo da unutarnji glas progovori na svoj način i u svoje vrijeme.

1. Postavljanje namjere za iscijeljenje/ traženje vodstva
2. Primanje poruke
3. Ples uzemljenja

line1-transparent.fw

Dah Istine

Na ovom putovanju se ukorijenjujemo u vlastitoj istini. Tražimo prostor u sebi gdje postoji samo ljubav, i gdje leži čisto i jasno znanje o onome što jesmo i koja je naša svrha.

Uz pomoć vibracije zvučnih zdjela se povlačimo u svoju unutrašnjost, meditacijom kroz srce pristupamo svojoj istini i kroz vježbe balansiranja i ples svoju istinu ukorijenjujemo u stvarnost.

Ovo putovanje je dijelom inspirirano kartom Pravde/Uravnoteženja.

​1. Zvučna kupka
2. Puštanje glasa
3. Prepuštanje tišini
4. Ulazak u energiju balansa kroz pokret
5. Ples

line1-transparent.fw

Ples kozmičke majke

Ples posvećujemo Kozmičkoj Majci, velikoj praznini iz koje sve nastaje. Povezujemo se s našom sposobnošću rađanja, stvaranja i održavanja stvorenog.

Na prvom dijelu radionice, upoznajemo se sa pokretima koji će dati moć našoj maternici, koja je u našem mikrokozmosu preslika te Kozmičke Majke – ona koja u sebi uvijek nosi potencijal stvaranja, koja stvara i održava na životu svoju kreaciju dok ne dođe vrijeme da ju pusti u svijet.

Na drugom dijelu radionice, slobodnim plesom dajemo moć našoj namjeri da stvaramo, rađamo i održavamo naše kreacije.

line1-transparent.fw