O meni

Moje Sunce u Ribama traži načina da se izrazi kroz umjetnost i sve što radim želi gledati kao umjetničko djelo. Mars u Ovnu i njegova surova, silovita, instiktivna energija ponekad pregazi te eterične snove koje moje Sunce sanja. Onda Pluton preuzima glavnu riječ i vodi me u podzemlje da bi se razrješio taj Riba – Ovan konflikt. Ponekad me zatoči, zarobi. Ili ne mogu naći izlaz, ili poput Orfeja, na zadnjem koraku okrenem pogled unatrag i izgubim ono što sam toliko željela izvući na površinu. Riblje Sunce uči kako da imam razumijevanja prema samoj sebi.

No hvala Ovnu, za ljubav prema tijelu, za ljubav prema plesu, za nevjerojatne navale kreativnosti. Hvala Plutonu što mi je osvjetlio najtamnije dijelove svih nas. Njegovo kraljevstvo je moj dom.

Moj Mjesec u Vodenjaku se osjeća kao doma u neobičnom, ekscentričnom, apstraktnom. Moja Luna je matematičarka, genijalka, izumiteljica. Uživa se igrati sa potpuno novim idejama i informacijama. Pričajte mi o neobičnim stvarima, sanjajte sa mnom o budućnosti, o svjetovima koje smo vidjeli davno, davno prije i koje ćemo vidjeti opet.

Pošto moja Vodenjačka Luna ljubi Plutona, rodila je ekscentričnu djecu koja se vole igrati u Tami – astrologiju i tarot. Oni kroz Ribljeg Merkura prenose znanje u pričama, pjesmama, slikama, impresijama.

A Riba u meni, koja neumorno pliva prema Svjetlosti, našla je način da ostane u ljubavi s tim Plutonom koji ju uvijek povlači u Tamu, u duboko duboko more… Možda Tamu volim više nego Svjetlost, možda mi je Tuga draža od Radosti, a možda mi je i Sve Jedno. Ascendent u Blizancima se ne može odlučiti koje da lice odabere…

20180612_133251

Spirit of Tara

This is me
I love to dream, I love to love
Come closer only if you want to show me your soul
And tear yourself apart
To find the essence of your being
Your unique heart


Škole u kojima sam prikupljala znanja:

PMF Matematika

Škola egipatskog orijentalnog plesa “Zuzana”

Astrološka škola Igora Ognjenovića

Škola Tarota i Osho Zen tarota Maje Cjetanović Laboš

ATIH i Shamanic Heart Healing Luke Klančnika

Theta Healing – Romana Krstekanić

Om joga

Spirit of Tara

Kontakt:

spirit.of.tara.healing@gmail.com

line__1