Shadows and Light · The Mystery

Velika praznina – moć stvaranja, moć razaranja

Prije nego što započnete novo poglavlje života, poništite staru verziju sebe. Iskoristite svoju moć razaranja, pošaljite sve što vam ne treba u veliku prazninu.

Spirit of Tara
Kao što imamo moć stvaranja, tako imamo i moć razaranja. Bilo što što pošaljemo u svijet imamo pravo povući nazad i poslati u bezdan. Poništiti svoju kreaciju.

Nova verzija nas

Kreacija koju šaljemo u svijet je uloga koju smo za sebe osmislili. Kada u jednoj ulozi odigramo sve što smo željeli, iskusimo sve što smo željeli iskusiti, ulogu poništavamo.

Poništavanje se događa kada zaokružimo priču, kada nema zaostataka, kada više ne bježimo od suočavanja sa svojom kreacijom. Gledamo izvan sebe, pomireni smo s onim što vidimo. Sve je to za ljude. Kroz te okolnosti počela se rađati nova verzija nas, oblikovalo ju je iskustvo. Sada čeka poništenje stare uloge da bi mogla zaživjeti.

Kvalitetno poništavanje

Kada odlučimo poništiti staru verziju sebe, povezat ćemo se s energijom velike praznine. S tamom koja proždire sve. To je praznina iz koje je sve nastalo, i u koju sve nestaje. Točka u koju se može urušiti sve što smo stvorili. Na taj način ne uništavamo, već šaljemo stvoreno u Izvor.

Pošto je svatko od nas centar Univerzuma, točka stvaranja i rastvaranja se nalazi u nama. Da bismo poslali svoju kreaciju natrag u Izvor, prvo moramo postati posuda koja je sposobna držati u sebi sve dosad stvoreno. Prihvatiti staru verziju sebe i popratni cirkus koji je nastao. U jednom udahu poput crne rupe progutamo univerzum koji smo stvorili, a u slijedećem izdahu iz svojih dubina otpustimo novi univerzum koji će se dalje širiti.

line__1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s